Kansanmusiikkiyhtye Reinholds Paraisilta konsertoi Westersin puutarhassa

Sunnuntai 30.7. klo. 14.

Ohjelmistossa on gotlantilaisia kappaleita tunnetuimmalta ja merkittävimmältä gotlantilaiselta pelimannilta Svante Petterssonilta (1911 – 1994). Lisäksi Charlotta laulaa m.m. Evert Tauben kappaleita.

Vapaa pääsy. Tervetuloa!


Kila Art 17

Kesän taidenäyttely.

Eva Lamppu - Notera blommorna (på min klänning)


Taiteen puutarhassa

Kulinaariset konsertit. Varaukset puh. 040 554 1599.

Awkward Piano Quartet

Keskiviikkona 19.7. esiintyy viime kesän yllätyskolmikko - Tarmo Peltokoski, Leevia Ollila ja Samuel Eriksson - uudella ohjelmistolla. Tällä kertaa pianotrio on pianokvartetto, koska mukaan on liittynyt myös Liisa Smolander. Kaikki neljä nuorta pianistia kuuluvat Nuorten pianoakatemiaan, missä opiskelee maan lupaavimpia lahjakkuuksia.

Westersissa kuulemme Lisztin, Chopinin ja Prokofievin musiikkia, mutta myös suomalaisia säveltäjiä kuten Selim Palmgren, Ilmari Hannikainen, Einar Englund ja Olli Mustonen. Nelikko kutsuu itseään Awkward Piano Quartetiksi ja lupaavat "pianohurmosta asenteella, omituista huumoria ja yllättäviä yhdistelmiä".

Laura Pyrrö: Amado Mio - musikaali- ja elokuvasävelmiä

Keskiviikkona 26.7. vuorossa musikaali- ja elokuvasävelmiä kun sopraano Laura Pyrrö esiintyy ohjelmalla Amado Dio . Säestäjänä toimii pianisti Tiina Korhonen. Laura Pyrrö on monipuolinen artisti jonka ohjelmistossa on sekä ooppera- ja operettimusiikkia että kirkkomusiikkia ja ranskalaista chansonia. Hän on esiintynyt monella estradilla, mm Kansallisoopperassa sekä Savonlinnan oopperajuhlilla. Vuonna 2002 Laura Pyrrö voitti ensimmäisen palkinnon Timo Mustakallio-laulukilpailussa.